https://www.re-mind.eu/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Louise van Berlo

De interesse in het spirituele was er altijd al, van huis uit meegekregen zelfs; in de familie waarin ik opgroeide was het “bidden over” brandwonden, verstuikingen, verzwikkingen en noem het maar op de normaalste zaak van de wereld. Mijn overgrootmoeder  deed het al en had daarnaast ook een grote kennis van kruiden en hoe die in te zetten. Helaas is een groot deel van haar kennis verloren gegaan maar het “bidden over” gaf ze door aan haar jongste dochter.
Het prevelen van de gebeden, de rozenkrans die erbij gebruikt werd, het intrigeerde me als kind al enorm, niet wetende dat het ooit ook, in een andere vorm, mijn pad zou worden.

Het “ helderweten” en het niet weten om te gaan met dat stukje maakte dat ik vrij jong ben gaan blokken, ik wilde niet weten.
Totdat ik jaren later, door fysieke klachten, in contact kwam met reiki en er al gauw geen houden meer aan was: het helder weten, voelen en horen liet zich niet meer tegen houden en mijn hooggevoeligheid  kreeg eindelijk een plek.
Tegelijkertijd kwam er door reiki een bewustwordingsproces op gang en werd de honger naar willen weten sterker en sterker.

De eerste stap werd een Reiki – Master jaaropleiding, gevolgd door een jaaropleiding creatieve therapeutische vorming/intuïtieve ontwikkeling en daarna een jaaropleiding in de Crowley Toth Tarot op Jungiaanse wijze.
Als logische stap daarna de Counseling en stresscounseling en veel workshops en cursussen in o.a. Voice Dialoque, psychognomie en meer.

In 2018 kwam een lang gekoesterde wens uit doordat  ik een opleiding hypnotherapie en hypnose coaching volgde en daarmee ook hypnose op kon nemen in mijn praktijk.
Een volgende, hierbij op aan sluitende opleiding, zit al weer in de planning.

Met de erkenning naar erkend alternatief therapeut op zak en inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het geven van consulten werd de stap naar een officiële praktijk in januari 2017 een feit.

Als mens worden we gevormd door onze aanleg, onze achtergrond en onze ontwikkeling.
Voor mij is en blijft de mens fascinerend, waarom we worden wie we zijn en doen wat we doen. Het is vanuit die passie dat het werken met en voor mensen mij steeds opnieuw energie geeft en wat ervoor zorgt dat ik hoop dit mooie en dankbare werk nog heel lang te mogen doen.

Louise

https://www.re-mind.eu/wp-content/uploads/2024/04/IMG-20240409-WA0000.jpg